Αγαπητοί γονείς,

 1. Την  Παρασκευή  27 Οκτωβρίου 2023  το Σχολείο μας γιορτάζει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η γιορτή θα αρχίσει στις  8.30 π.μ. και θα διαρκέσει  περίπου έως  9.40 π.μ. Μετά οι μαθητές θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων. Τη γιορτή διοργανώνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της  Ε1  και Ε2  Τάξης του Σχολείου μας με τις  δασκάλες  τους κ.Πολυζοπούλου Μαρία , κ. Διονυσοπούλου Εύη  και τη μουσικό κ. Κλουβάτου ‘Ελενα.

Οι εκδηλώσεις αυτές , που γίνονται στο Σχολείο , έχουν μεγάλη παιδαγωγική αξία και δίνουν πολλά μηνύματα στα παιδιά που με κανένα άλλο τρόπο δε θα μπορούσαν να τα πάρουν. Γι αυτό , όπως τις μέρες που έχουμε μάθημα, δεν πρέπει να λείψει κανένα παιδί.

Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει  η Πρωινή Ζώνη και το  Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Στη γιορτή είναι  προσκεκλημένοι όλοι οι μαθητές του Σχολείου και  οι γονείς των μαθητών. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να καμαρώσουμε όλοι μαζί τα παιδιά , που πάντα μας συγκινούν με ό,τι μας παρουσιάζουν.

2. Το Σάββατο  28 Οκτωβρίου 2023 , θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στη Λεωφόρο Καλαμακίου.

Οι έξι μαθητές που θα συνοδεύουν τη σημαία και ο υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου , πρέπει να βρίσκονται στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στις 9.45 π.μ. όπου θα γίνει η δοξολογία στις 10.00 π.μ. Εκεί θα βρίσκεται ο υπεύθυνος δάσκαλος κ . Δελής Χρήστος . Στη συνέχεια θα πάνε στο χώρο κατάθεσης στεφάνων και τέλος στο χώρο της παρέλασης, όπου θα συναντηθούν με το υπόλοιπο Σχολείο.

Οι υπόλοιποι μαθητές των τάξεων Δ1 – Δ2΄ –  Ε1΄ –  Ε2΄ – ΣΤ1΄  θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 10.30 π.μ. και θα οδηγηθούν με συνοδεία δασκάλων στο χώρο συνάντησης όλων των σχολείων.

Στο τέλος της παρέλασης, που θα είναι στην οδό Αριστοτέλους, μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας, αφού πρώτα ενημερώσετε τον υπεύθυνο δάσκαλο: κ. Φέγγου Αντα, Πούλου Σοφία και Σουμέλα Θάνο.

                              Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία

                                             Η Διευθύντρια

                                           Δέσποινα Κασάπα