Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου που διοργάνωσε η Διευθύντρια του Σχολείου Κασάπα Δέσποινα και ο Σύλλογος Διδασκόντων με θέματα που αφορούν τη σωματική υγεία και ψυχική ανάπτυξη των μαθητών.

1. ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ-ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ με εισηγήτρια την κ. Ζαχαροπούλου Ουρανία Ειδικό παθολόγο – Διαβητολόγο και Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλίμου

2. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 6- 12 ετών με εισηγήτρια την κ. Σολωμού Άννα οικογενειακή συστημική θεραπεύτρια- Υπνοθεραπεύτρια.

Ευχαριστούμε τις εξαιρετικές εισηγήτριες κ. Ζαχαροπούλου και κ. Σολωμού , την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αραπάκη, τον κ. Μαριόλη Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, τον κ. Βέργη Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. ΘΟΠΑΑ , την κ. Δανοχρήστου μέλος των Σχολικών Επιτροπών , τον Συντονιστή Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης κ. Καμήλο, την κ. Νικολάτου Αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δουνδουλάκη ,τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου καθώς και τους γονείς των παιδιών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.